NEWSFEED

What is buzzing in the HR world and what's going on at Hunt & Hired.

Articles

Waarom employee experience zo belangrijk is

06/2022
Employee experience is de ervaring die een werknemer opdoet tijdens zijn contacten met leidinggevenden, collega’s en klanten, dit bepaalt het beeld dat hij of zij heeft van de organisatie. Hoe meer dit beeld de verwachtingen overtreft, hoe meer de medewerker zich betrokken en gemotiveerd voelt. En andersom natuurlijk.

"The Great Reshuffle" op de arbeidsmarkt

04/2022
Tijdens de zogenaamde Great Reshuffle zijn medewerkers op zoek naar andere manieren om invulling te geven aan werk. Zo willen ze een gezondere werkcultuur, meer flexibiliteit of interessante groeimogelijkheden. Nu er meer openstaande vacatures zijn dan ooit, kunnen kandidaten zich een kieskeurigere houding permitteren wanneer zij naar een job zoeken. Dit maakt het voor werkgevers lastig om talent te vinden. Om uw bedrijf te laten opvallen, is het essentieel om een sterk merk op te bouwen, ongeacht of u dat doet door meer rekening te houden met diversiteit, door kansen voor carrièreontwikkeling te bieden of door een gedenkwaardige eerste indruk achter te laten.

"Een goede recruiter kan de markt doen bewegen"

03/2022
Net in tijden waarin de krapte op de arbeidsmarkt groter dan ooit is, kan je als hr kantoor meerwaarde bieden. Het is met die overtuiging dat Thibault Werbrouck in mei 2021 Hunt & Hired opstartte. De talentfocus van de specialist in ‘direct search’, die met Niki Anseeuw intussen al op een medebestuurder kan rekenen, is vrij generalistisch. “Een breed netwerk is essentieel om onze partners zo snel en goed mogelijk verder te helpen.”

De kracht van complimenten op de werkvloer

02/2022
1 maart is het nationale complimentendag en daarom staan we eens stil bij waarom een compliment geven en krijgen zo van belang is in de werkomgeving. Voor vele mensen is een compliment ontvangen erg leuk, maar een compliment geven is al veel moeilijker. Dat is spijtig want op de werkvloer zou het goed voor de werksfeer zijn om zo nu en dan wat complimentjes uit te wisselen.

Nieuwe job? Met deze tips maak je een goede start!

01/2022
Spannend! Je gaat starten met een nieuwe job. Je komt terecht in een andere werkomgeving met een andere bedrijfscultuur en nieuwe collega’s. Daarbij zal misschien jouw takenpakket er anders uitzien. Hoe maak je de beste indruk in je eerste weken en hoe vind je jouw weg?

Starter in de kijker: Thibault Werbrouck

05/2021
Tot voor kort was Kortrijkzaan Thibault Werbrouck nog terug te vinden op de golfcourt van de Palingsbeek in Ieper, waar hij onder meer veel West-Vlaamse ondernemers de knepen van de sport leerde. Nu gaat hij zijn eigen en ultieme ondernemersdroom achterna en wordt hij professionele recruiter met zijn start-up Hunt & Hired. In die wereld wil hij naar eigen zeggen vooral een fris geluid laten horen.

Van golfprofessional tot gepassioneerd recruiter

05/2021
Na 15 jaar professioneel actief te zijn geweest in de golfwereld, laat Thibault Werbrouck vanaf deze maand de golfwereld achter zich om zich volledig te kunnen richten op zijn andere passie. Hij is bezig met de oprichting van zijn nieuwe bedrijf Hunt & Hired. Na 8 jaar als recruiter in de sector en gepassioneerd door ondernemerschap, realiseert Thibault met Hunt & Hired gespecialiseerde rekrutering met als ultieme doel: duurzame en unieke partnerships met zowel bedrijven als kandidaten.

Diversiteit is booming

05/2021
Recruitment is in de laatste decennia compleet veranderd. Terwijl sommige veranderingen - zoals de digitalisatie - subtiel hebben plaatsgevonden, staan de volgende baanbrekende ontwikkelingen alweer voor de deur. In 2021 lijkt opnieuw een hoofdrol weggelegd voor data, terwijl diverse talent pools dé manier lijken om sneller en beter te werven.

Top 9 recruitment trends voor 2021

05/2021
Als recruitment professional wil je bijblijven en weten wat er speelt in recruitmentland. Nee, beter nog: je wilt andere recruiters tien stappen voor zijn en als eerste alle ins & outs weten, zodat je nóg beter en effectiever aan het werven kunt. Wat verdient komend jaar je aandacht? Om welke trends kun je in 2021 echt niet heen? Laat ons je bijpraten.

‘Het nieuwe werken maakt eenzaam’

05/2021
Werk is steeds sneller, efficiënter en flexibeler geworden. Dit was al een trend voor de coronacrisis, maar door de pandemie is deze manier van werken en denken bij organisaties versneld.
Meer artikelen

Social posts

Social posts

Don't hesitate

Let's connect

Just call, email or meet us on LinkedIn

They already hired

Satisfied partners