NEWSFEED

What is buzzing in the HR world and what's going on at Hunt & Hired.

Articles

Nieuwe job? Met deze tips maak je een goede start!

01/2022
Spannend! Je gaat starten met een nieuwe job. Je komt terecht in een andere werkomgeving met een andere bedrijfscultuur en nieuwe collega’s. Daarbij zal misschien jouw takenpakket er anders uitzien. Hoe maak je de beste indruk in je eerste weken en hoe vind je jouw weg?

Starter in de kijker: Thibault Werbrouck

05/2021
Tot voor kort was Kortrijkzaan Thibault Werbrouck nog terug te vinden op de golfcourt van de Palingsbeek in Ieper, waar hij onder meer veel West-Vlaamse ondernemers de knepen van de sport leerde. Nu gaat hij zijn eigen en ultieme ondernemersdroom achterna en wordt hij professionele recruiter met zijn start-up Hunt & Hired. In die wereld wil hij naar eigen zeggen vooral een fris geluid laten horen.

Van golfprofessional tot gepassioneerd recruiter

05/2021
Na 15 jaar professioneel actief te zijn geweest in de golfwereld, laat Thibault Werbrouck vanaf deze maand de golfwereld achter zich om zich volledig te kunnen richten op zijn andere passie. Hij is bezig met de oprichting van zijn nieuwe bedrijf Hunt & Hired. Na 8 jaar als recruiter in de sector en gepassioneerd door ondernemerschap, realiseert Thibault met Hunt & Hired gespecialiseerde rekrutering met als ultieme doel: duurzame en unieke partnerships met zowel bedrijven als kandidaten.

Diversiteit is booming

05/2021
Recruitment is in de laatste decennia compleet veranderd. Terwijl sommige veranderingen - zoals de digitalisatie - subtiel hebben plaatsgevonden, staan de volgende baanbrekende ontwikkelingen alweer voor de deur. In 2021 lijkt opnieuw een hoofdrol weggelegd voor data, terwijl diverse talent pools dé manier lijken om sneller en beter te werven.

Top 9 recruitment trends voor 2021

05/2021
Als recruitment professional wil je bijblijven en weten wat er speelt in recruitmentland. Nee, beter nog: je wilt andere recruiters tien stappen voor zijn en als eerste alle ins & outs weten, zodat je nóg beter en effectiever aan het werven kunt. Wat verdient komend jaar je aandacht? Om welke trends kun je in 2021 echt niet heen? Laat ons je bijpraten.

‘Het nieuwe werken maakt eenzaam’

05/2021
Werk is steeds sneller, efficiënter en flexibeler geworden. Dit was al een trend voor de coronacrisis, maar door de pandemie is deze manier van werken en denken bij organisaties versneld.
Meer artikelen

Social posts

Social posts

Don't hesitate

Let's connect

Just call, email or meet us on LinkedIn

They already hired

Satisfied partners