Starter in de kijker: Thibault Werbrouck

Tot voor kort was Kortrijkzaan Thibault Werbrouck nog terug te vinden op de golfcourt van de Palingsbeek in Ieper, waar hij onder meer veel West-Vlaamse ondernemers de knepen van de sport leerde. Nu gaat hij zijn eigen en ultieme ondernemersdroom achterna en wordt hij professionele recruiter met zijn start-up Hunt & Hired. In die wereld wil hij naar eigen zeggen vooral een fris geluid laten horen.

Thibault Werbrouck

Passionate Recruiter

De in-depth kennis van de bedrijven, het brede netwerk aan kandidaten en een directe aanpak zorgen voor een partnership op lange termijn. “Tot op heden hebben veel bedrijven een grote behoefte aan uitzonderlijk talent en specifieke profielen”, aldus Werbrouck. “Hunt & Hired neemt de stress weg uit deze zoektocht die klanten kunnen ervaren om te blijven groeien, zodat bedrijven hun focus kunnen houden op precaire zaken.

Ervaring aan boord

Op 18 mei zal Hunt & Hired aan het grote publiek worden bekendgemaakt. De branding en website staan op punt en ook Thibault is er volledig klaar voor. Bij de lancering zal gebruik worden gemaakt van verschillende platforms om het nieuws te verspreiden. Zowel op de website als op andere social media kanalen zal de aankondiging zichtbaar zijn.Thibault Werbrouck komt niet onbeslagen aan de start. Hunt & Hired is niet Thibault’s eerste ervaring met direct search. Hij werkt al 8 jaar in bijberoep als recruiter. Deze gepassioneerde recruiter kon dankzij zijn bijberoep als rekruteerder al enkele duurzame samenwerkingen opbouwen met onder meer Decospan en Obumex. De start-up zal zijn kantoor vestigen in studio KO, een co-working space in Kortrijk (Deerlijksestraat 57) waar zowel kandidaten als vertegenwoordigers van bedrijven welkom zijn.

Lees verder via Made in West-Vlaanderen (bron)

Don't hesitate

Let's connect

Just call, email or meet us on LinkedIn

They already hired

Satisfied partners