"The Great Reshuffle" op de arbeidsmarkt

Tijdens de zogenaamde Great Reshuffle zijn medewerkers op zoek naar andere manieren om invulling te geven aan werk. Zo willen ze een gezondere werkcultuur, meer flexibiliteit of interessante groeimogelijkheden. Nu er meer openstaande vacatures zijn dan ooit, kunnen kandidaten zich een kieskeurigere houding permitteren wanneer zij naar een job zoeken. Dit maakt het voor werkgevers lastig om talent te vinden. Om uw bedrijf te laten opvallen, is het essentieel om een sterk merk op te bouwen, ongeacht of u dat doet door meer rekening te houden met diversiteit, door kansen voor carrièreontwikkeling te bieden of door een gedenkwaardige eerste indruk achter te laten.

Breng uw bedrijfscultuur onder de aandacht

Met hun authenticiteit en passie kunnen ambassadeurs uw merk versterken. Door uw medewerkers hierbij te betrekken, laat u kandidaten zien dat u uw mensen waardeert en in hen investeert.

Bied groeimogelijkheden

Medewerkers zeggen massaal hun baan op vanwege een gebrek aan vooruitgang en zingeving. En bij hun zoektocht naar een nieuwe baan letten ze erop of een bedrijf hun de groeimogelijkheden biedt die ze nodig hebben voor succes op een markt met veel concurrentie.

Breid uw secundaire arbeidsvoorwaarden uit

Om medewerkers een veilig gevoel te geven en ze te laten ervaren dat u ze respecteert en om ze geeft, is het nu belangrijker dan ooit om aandacht te besteden aan hun gezondheid en welzijn. Kandidaten moeten kunnen vertrouwen op een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden die tegemoetkomen aan hun behoeften en de uitdagingen die deze tijd met zich meebrengt. Denk maar aan sporten via het werk, overwerktoeslag, etc... 

Geef mensen de mogelijkheid om flexibel te werken

Als het gaat om flexibel werken, wordt keer op keer bewezen dat de werklocatie en -tijden van medewerkers geen invloed hebben op hun productiviteit. Je geeft de medewerkers de flexibiliteit om hun eigen werktijden te bepalen, zodat werk en vrije tijd meer in balans komen. 

Don't hesitate

Let's connect

Just call, email or meet us on LinkedIn

They already hired

Satisfied partners