Van golfprofessional tot gepassioneerd recruiter

Na 15 jaar professioneel actief te zijn geweest in de golfwereld, laat Thibault Werbrouck vanaf deze maand de golfwereld achter zich om zich volledig te kunnen richten op zijn andere passie. Hij is bezig met de oprichting van zijn nieuwe bedrijf Hunt & Hired. Na 8 jaar als recruiter in de sector en gepassioneerd door ondernemerschap, realiseert Thibault met Hunt & Hired gespecialiseerde rekrutering met als ultieme doel: duurzame en unieke partnerships met zowel bedrijven als kandidaten.

Thibault Werbrouck

Passionate Recruiter

De dienstverlening van Hunt & Hired is al af te leiden uit de toepasselijke naam. Direct search met kwalitatieve resultaten staat centraal in het waardenkader van het selectie- en wervingskantoor. Hunt & Hired koppelt kwalitatieve profielen aan gelijkgestemde bedrijven. Omgekeerd gaat Thibault voor bedrijven op zoek naar de juiste kandidaat voor een specifieke functie. De in-depth kennis van de bedrijven, het brede netwerk aan kandidaten en een directe aanpak zorgen voor een partnership op lange termijn.

Tot op heden hebben veel bedrijven een grote behoefte aan uitzonderlijk talent en specifieke profielen. Hunt & Hired neemt de stress weg uit deze zoektocht die klanten kunnen ervaren om te blijven groeien, zodat bedrijven hun focus kunnen houden op precaire zaken. Morgen 18 mei zal Hunt & Hired aan het grote publiek worden bekendgemaakt. De branding en website staan op punt en ook Thibault is er volledig klaar voor. Bij de lancering zal gebruik worden gemaakt van verschillende platforms om het nieuws te verspreiden, zowel op de website als op andere social media kanalen zal de aankondiging zichtbaar zijn.

Lees verder via Het Nieuws van West-Vlaanderen (bron)

Don't hesitate

Let's connect

Just call, email or meet us on LinkedIn

They already hired

Satisfied partners